Dancsó Péter: a Való Világ YouTube-Győzikéje

Puzsér Róbert

203 E megtekintés64

  KÖSZÖNJÜK BÁTTYA,
  A FELE MÉG HÁTRA!
  SZÍVÜNKET MELENGETŐ ÉRZÉS, HOGY TALÁN LEGNAGYOBB RAJONGÓNKKÉNT, 8 VIDEÓD 83 PERCÉBŐL OLY SOKAT SZÁNTÁL A VALÓ VILÁG 10 TÖRTÉNÉSEINEK LELKES ÉS ALAPOS BEMUTATÁSÁRA - TÖBB, MINT 3 MILLIÓ MEGTEKINTÉST ELÉRVE.
  A NAGYTESTVÉR

  Közzététel: 7 napja

  Megjegyzés

  1. hohuba

   Puzsérral meg az a baj, hogy mindig mindenkit elküld a k*rva anyjába. Első mondatban egy kalap alá veszi Trumpot meg a blm-et. Aztán az RTL klubtól az értelmiségig megint mindenki hülye, csak ő helikopter. Hibás a "keresztény nemzeti kormány", mert képernyőre engedi a VV-t..." ezt mégis hogy? Mi lenne, ha nem engedné? Cenzúra? Az most hirtelen jó dolog lett? Szerencsére már nem is emlékszem, mikor láttam utoljára Dancsót, VV-t soha nem is néztem, úgyhogy ebből a jóból kimaradok...

  2. Tomcsik Marcell

   Robi, légyszi 1) vagy használsz kompresszort, mikor a hangot kevered, vagy 2) hagyd ezt a kisípolást, vagy 3) ne káromkodj a videók alatt, és jobban EQ-zz, mert alig lehet érteni, amiket mondasz.

  3. istvan toth

   A celebek nagyrésze éppolyan mint Dancsó, éppezért tisztelem azokat akik nem pl.: hugets.info/show/kZGBj7evu3-aq3Y/vide.html

  4. Klári Puska

   Mi lenne a megoldás? Mert a problémát mindenki látja, de nem tudjuk, mit lehetne tenni...

  5. Norbert Darvasi

   Teljesen egyet értek. Hihetetlen , hogy itt tart az ország, erre van igény, ezt nézik milliók.. elképesztő

  6. jadree

   Jó, hogy itt nem trash megy, vagy várjál csak...

  7. Martin szabó

   Puzsérnál tuskóbb embert még nem baszott össze senki. Nem is értem mit lehet ebben az emberben szeretni.🤮

  8. brenorbrots

   Van egy olyan érzésem, hogyha az rlt klub fidesz kézben lenne már visítanának ezek a női jogvédő szervezetek. Ők is a balliberális szekértábor részei, mivel az rlt nem kormánypárti hanem inkább háztáji ellenzéki így nincs problémájuk ezzel. Álságos rohadékok! Tehát lehet jobban járnánk, hogyha az rtl is a tv2 mellett fidesz kézbe kerülne, talán úgy foglalkoznának vele.

  9. Zoltán Kada

   Bocsi, mi annak a mulatós zenének a címe? Haver kérdi

  10. Reaping Shadow

   3:36 ahoz a kliphez mit írjak be?

   1. Debcsi Péter

    folytatás : hugets.info/show/yYl-h93JqnemyZQ/vide.html&ab_channel=NandorRoth

   2. Debcsi Péter

    hugets.info/show/tXWshbu0tG-Y1pw/vide.html&ab_channel=NandorRoth

  11. D Gábor

   Úgy látom, van néhány komment, amiből kiderül, hogy nem nagyon fogták fel azt, hogy miért kerültek ilyen bevágások a videóba: a Robi ezzel azt akarta érzékeltetni, amiről beszélt, de jó páran nem értik, ami gáz.

  12. Gábor Molnár

   Egy teljes mértékben kultúra mentes társadalomban nevelkedett fiatalnak csak az maradt amit 3 évesen a kezébe nyomott mobiltelefonon látott. Szüleiket nem tisztelik, tanáraikat leköpik. A Való Világ már az első szériában is szánalmas volt. A régi családmodell megváltozott. A vidék és a város össze mosódott, értelmezhetetlen katyvasszá. A véleményed tartsd meg magadnak ha a rendszernek nem tetsző! Rossz ez a báránybőrbe bújtatott diktatúra ügyesen demokráciának álcázva. Megérett a világ a pusztulásra, mint a fa ami belülről korhad és csak akkor látjuk, hogy menthetetlen volt mikor már ránk dőlt!

  13. Mano Santoro

   A baj, hogy rajtad nem lehet szórakozni! 🤣🤣🤣

  14. Szabolcs Szűcs

   Róbert mint ha vizet prédikálna, trash tartalomról beszél, miközben olyan jelenetek vannak bevágva ami trash. Számomra hitelessége megkérdőjelezhető.

   1. D Gábor

    Akkor nézd újra, és megérted, hogy miért vannak bevágva azok a tartalmak (ajánlom figyelmedbe az elejét, ahol az oktatásról is beszél). Ebből kifolyólag hitelesebb az, aki ellenzi az ilyen tartalmakat, ezért nem megkérdőjelezhető.

  15. Ákos Mázik

   Valaki linkelje már be azt a 3:00-nál bejátszott reklámfilm vagy mi forgatást, ahol az a csávó istennek hiszi magát. Szeretném megosztani.

   1. Virág Valéria Gazsóné

    az megjátszott, néz utánna van lejebb link

  16. Cristian Balogh

   "kancsó"....

  17. Noel Németh

   Ha már VV akkor hajrá Dani

  18. Sándor Kovács

   Hova nézzek?

  19. Don Vito Corleone

   Sajnos igazad van. Dancsót is elnyelte a sza,$......

  20. Bulcsú Szarvas

   Találós kérdés Ha a valóságshow-nál rosszabb annak a kritikája, akkor hol helyezkedik el a kritika kritikája? Úgy látszik valaki nagyon híján van műsorötleteknek😂

  21. Eyaura

   Szia Dancsó. Akarod-e játszani a G String nevű játékot. Nagyon magyar. Mindenki le se szarja magyarországon pedig csináltam neki magyar aláiratot is. WTF. Most komolyan mi a fasz van? Tiszta Star Wars meg minden. store.steampowered.com/app/1224600/G_String/ Oh fuck this is not Dancso's place. Fuck.

  22. Denk1_

   Kedves Puzsér úr! Mi a faszért cenzúrázza ki a káromkodásokat?

  23. Lázár Edina

   hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

  24. thatmaninblack

   Nem mindegy? Az ember röhög egyet és továbblép. Dancsó megél belőle, az embereknek néhány percig jó kedvük lesz. Aztán mindenki megy a dolgára. A Való Világ meg a 15 évvel korábbi stílusához képest is teljesen megzuhant, látszik hogy már szinte semmi pénzt nem tesznek a műsorba, pont azért mert annyira sok embert már nem érdekel. Lehet hogy Dancsó gúny-videóit többen nézik meg róla, mint magát a műsort. :-)

  25. Mandela Varró

   Na. De most ugyan azt csinalod mint Dancso!?() ez olyan mint a istennek is kell teremto ha mar egyszer nekunk is kell")(

  26. ilay rio

   Elnézést. 3. Perc elején a sapkás úriember.....Ő kicsoda? Elpirultam szégyenemben.

  27. Dávid Horváth

   Nekem egy kérdésem van.... Miért nem pislog Puzsér? :D

  28. Brigi Ksenicz

   Szerintem ez a videó a bevágásokkal pont olyan mint egy Dancsó videó csak "értelmesebb" tartalommal.. vagy csak hiszi

  29. Németh Miklós

   3. perctől ez az ingerült alak, kicsoda?

  30. Azért ne felejtsük el azt sem, hogy az RTL által indított csillag születik zsűri asztala mellől állt fel Puzsér és így lett celeb. Mert igen ő is csak egy celeb. Ami viszont a videóban legjobban idegesít az a "szuperhős szériák" lenézése. Nem vagyok Marvel vagy DC fanatikus, de szeretek felnőtt fejjel is képregényt olvasni. Ez is egyfajta kultúra. Mint ahogyan a könyvek olvasás is. A megfilmesített képregény sztorikat miért kell lenézni, kedves Róbert? Ami mainstream az önnek már "szar"? Esetleg ki lehetne fejteni ezt bővebben is. Azért a szuperhős filmeket ne vegyük a való világgal egy szintre szerintem.

  31. Richárd Fejér

   Szerintem meg Dancsó és Puzsér jóban vannak, jót tesz minden ilyen jellegű videó mindkét csatorna nézettségének. :D

  32. Szandra Zold

   Kedves Puzsér Róbert, két észrevétel: 1. Tudod-e milyen érzéseket keltettek bennem (és valószínűleg más nézőidben is) az ebben a videóban bejátszott jelenetek? És alpontként: mi különbözteti meg ezt a videót a benne kritizált tartalmaktól? 2. Mit kellene tennie Dancsónak, hogy más legyen a véleményed róla? Előre is köszi az esetleges választ.

   1. TheNonameSenki

    A bejátszott jelenetek példák voltak abból a világból és kulturálatlanságból amiről beszél. Dancsónak pedig nem kellett volna a pénz hatására olyan emberré válnia, amilyet még ő maga élesen kritizált pár évvel ezelőtt. Nem véletlenül törli le tucatszámra a régi videóit.

  33. T. Andrea

   Puzsér! Amikor műsorod volt jó volt beszereplőnek most meg szennygyártó durva vagy!!!!

  34. istvan toth

   A celebek nagyrésze éppolyan mint Dancsó, épp ezért tisztelem azokat akik nem pl.: hugets.info/show/kZGBj7evu3-aq3Y/vide.html

  35. Create Psy

   Dancsó Peti az álarcosban nem igazán tudott teljesÍteni de hát ezek nem is odavalók egyáltalán hogy került oda felfoghatatlan. Amit most csinál azt jól tolja semmi baj vele. Az biztos hogy egyre mocskosabb ez a világ de hát ez van ezt kell szeretni.

   1. D Gábor

    Azért került oda, mert nézettséget akartak generálni (ami amúgy sikerült is), és nem azért, mert annyira jó lenne a médiába, de ez ki is derült, mivel a gondolatait nem is tudta megfogalmazni. Nem véletlenül írja meg előre a szöveget a videóihoz, és nem véletlenül kerüli a konfliktust azokkal, akikkel szemben alul maradna (Puzsér, FMM) a "nagy" diplomával rendelkező dancsó.

  36. BrutalOrc

   Az arcod, amikor Mondik Noéminek végig igaza volt...

  37. Kornél B

   Pénz beszél,kutyaszar táncol

  38. Kis Panka

   Nagy örömmel értesültem róla, hogy Pamkutya testvérpáros is elérte az 1M követőt. Megérdemlik. Mert végtelen kedves, intelligens emberek, és normál értékrenddel vannak megáldva. 👏👏👏

   1. D Gábor

    Szerintem is megérdemlik.

   2. Zseni Habozo

    Jó ellenpélda rá a fiúk, hogy nincs minden elveszve youtube földjén....

  39. King Szellemlovas

   Még mindíg egy tisztán látó, szókimondó embernek* tartalak Róbert. Ne állj meg soha!

  40. KawaiiOller

   3:02 Nem vagyok jártas a celeb világban, valaki elmondaná hogy ez kicsoda? Először azt hittem Majka de a végén lehet látni az arcát.

   1. Balázs Geiger

    @Keller Mátyás miért rendeznek ilyen jeleneteket? Nekem elsőre valóságnak tűnt.

   2. Keller Mátyás

    Pál András színész, egy megrendezett jelenetben.

  41. Total Speedcuber 198

   Nem azért álltál bele Robi a Dancsóba mert tanácsot osztogatsz. Sokkal inkább ez egy új támadási felület ami tetszik a te követőidnek. Peti mindig is az irónia vonalat vitte, mivel ez hozza a nézettséget ezért erről beszél. Készített a Luxus feleségekről is videót, a Való Világ is ugyanolyan trash. Amíg ezek a fajta tartalmak elég sok embert irritálnak addig folytatja. Elég sokan vevők Varga Irénre, HUgets sztárocskákra és mindenféle bolondra. Nem attól lesz hiteles a Dancsó Péter, hogy neked vagy másoknak akar megfelelni. 10 éve ugyanúgy a bolondokat mutogatja némi kommenttel és rengeteg vágással. Vajon miért nem a Radics Petit támadja mindenki? Az is trash műfajban nyomul tele káromkodással, drog meg alkohol és morrbid dumával? Vagy írigy mindenki, hogy 1,17 millió feliratkozó van? Nem érdemli meg a sok lóvét mert kipakolja a szemetet a netre? Nem az aggódás beszél belőled sokkal inkább az irigység. Az ő hátán akarsz feljebb kapaszkodni. Mert a HUgetsban is van pénz. Fókuszcsoport is azért állt bele mert ez hype és botrány. Ebből szereznek még pár ezer feliratkozót, követőt.

   1. D Gábor

    @Total Speedcuber 198, pont ezért, mert semmilyen kultúrával nem rendelkezik, és ez azért probléma, mert a követői nagy része olyan, amilyen és Ők azt gondolják, hogy ez a mentalitás jó, amit a dancsó képvisel.

   2. Attila

    Most gyengult meg Annyira, hogy tamadhatova valt. Most mar megeri beleallni, sokan a formatuma ellen fordultak, ez Meg gondolom hoz nem. Penzt a konyhara a klikkeken keresztul. De ez nem baj, lehet legitim egy kritika attol, hogy az anyagi haszonszerzes motivalja. Kicsit erkolcsileg aggalyos, de na.

   3. Total Speedcuber 198

    @Kende Hegedüs Sohasem képviselt kultúrát Dancsó, miért lett olyan fontos? A legnagyobb HUgetsrek között egyik se képvisel semmi kultúrát. (Radics Peti, Nasz Dani, Polla, Markó Rebeka, Unfield,Dezső Bence, és még rengeteg nevet említhetnék)

   4. Kende Hegedüs

    A kommentedből tökéletesen látszik, hogy Dancsó sikeresen nevelte bele az elvakult híveibe, hogy aki őt kritizálja, az azért teszi, mert irigy, és az ő hátán akar felkapaszkodni. Eszetekbe se jut , hogy lehet más is egy kritika mögött, mondjuk a kultúra iránti igény. Egyébként Puzsérnak miért kéne Dancsón felkapaszkodni? Országosan is sokkal ismertebb személyiség, mint Dancsó.

  42. Attila Furj

   Szeretem a beszédeid

  43. Marci Tóth

   Kedves Róbert, neharagudj hogy le tegezlek! Nagyon, nagyon érdekesnek találom a videóidat mindig egy kicsit vissza ránt a valóvilágba és leveszi a szememről a színes prizmát amit amin keresztül én egyszerű 20 éves látom a világot. Rettentő jó lenne egyszer találkozni és egy kávé mellet élőben vagy akár pár utcányi séta közepette meghallgatni a gondolataidat és bele-bele kérdezni dolgokba. Nagyon kedvelem ezt a komor hangvételű realista látásmódot.

  44. Én egymagam

   Tizenöt éve mondja az Úr? De valóvillák már húsz éve nyomulnak. Nézni egyébként csak élőben lenne érdemes, az ember keze ügyében egy megtöltött lángszóróval.

  45. peethx

   Ameddig eldönthetem, h mit olvasok, mire kattintok a Zinterneten, addig azért én nem nyilvánítanék ekkora jelentőséget Dancsó Péter tevékenységének.

   1. Gábor Tóth

    Egy tízmilliós országban, több, mint 1M feliratkozóval sajnos ő a legnépszerűbb hazai YT tartalomgyártó. Követői a jelen gyermekei, a jövő felnőttjei. Szavazói. Szülei. Stb. És az ő agysejtjeiket pusztítja. Ez sajnos felelősség.

  46. Attila

   Teljesen mindegy neki mennyit fizet Simicska, mert Puzser a Budapest tvn is igenyes tartalmat gyartott, nem ment le egy szint ala. Dancso is gyarthat tartalmat az rtlnek nem arrol van szo, hanem arrol, hogy elbagatelizal dolgokat, bullyingol, trasht reklamoz, trash formatumban. Az egy dolog, hogy alszenteskedes amit csinal es szerintem tul nagy figyelmet fordit olyan dolgokra amelyek irrelevansak. Persze hangot kell adni, de valahol bosszanto, hogy a harmadik vv es felesleges reakciovideoja utan eszukbe jut, hogy ja ez nem ok.

  47. Team Audio

   6:10 antifaces flessss

  48. Dávid Fejér

   Sajnos amit Dancsó Péter a tizenéveseknek gyárt, Puzsér Róbert ugyanezt a felnőtt korosztálynak nyújtja. Mindkettejükön nehéz kiigazodni, sokág nem tudni, hogy vajon tényleg komolyan gondolják azt, amit csinálnak, vagy csak parodizálnak. Végül a naív ember ráeszmél, hogy mindkettejük csak építi a hírnevét, legyen annak bármi az ára. Mindkettejük intelligens, tehetséges, jó szónok, de nem lehet őket komolyan venni, nem többek egy kocsmai beszélgetésnél. Puzsér Róbert, maga egy értékes ember, sokat adtam és mai napig adok arra, amit vall, amit mond, de sajnos már nem tudom többnek tekinteni egy nézettséghajhász celebnél. Miért csodálkozik, hogy annyian megszidták, mikor indult a főpolgármester választáson. Sajnos annyira ellentmond önmagának, hogy nem lehet komolyan venni. És mindezt nem 50 éves fideszes szavazóként mondom, hanem fiatal egyetemistaként, aki az ön munkássága miatt vall centrista ideológiát. Az a baj, hogy nem látok fejlődést, nem látom azt, hogy Puzsér Róbert milyen irányba szeretne menni, csak a legfelkapottabb témákon lovagol az ő megszokott stílusában. Tökéletes példa erre ezen újabb videó Dancsó Péterről, akit igazából az a közönség, aki önt követi egyáltalán nem foglalkozik, maga az, aki felhívja rá a figyelmet. És ki tudja, mi van, ha ez is csak egy negatív reklám? Nem... Ez egy negatív reklám, Dancsó Péter örül, hogy elkészítette ezt neki és nagyon szépen köszöni. Ha képes rá és tudom, hogy képes rá, akkor az energiáit miért nem fordítja a tényleg fontosabb és értékesebb dolgokra? Miért cserélte le Vona Gábort és Farkas Attilát, Ecsenyi Áronra és Dancsóra?

  49. Harangozó Máté

   Én már lassan 10 éve mondom ezt Dancsó "mesterről", de mindig leszidtak érte. Már az elején is gáz volt, érezni lehetett rajta azt a tipikus arrogáns, nagyképű, "ki-ha-én-nem" mentalitást. És jelentősen rontott a hazai videósokon, egy fél generáció követte az ő stílusát - SAJNOS. Szerencsére mára ez kihalófélben van!

  50. Ács Máté

   Ritkán van, hogy egy film megsirat, éppen ezért különösen tudom értékelni azokat filmeket. De még ritkábban van, amikor egy videó megsirat...

  51. gebana

   9:53 ez most ajánló lenne? :D

  52. CHILL LAND

   az a fókusz gyilkos :D :D kb a videó tartalma is annyit ér :D :D

  53. wiaaa85

   Tudja valaki a film címét amivel indul a videó? ☺️

   1. m. m.

    The running man (1987) régi, de még mindig nézhető mert egy jó Stephen King novellán alapszik.

  54. Enese H

   Rátaláltam a csatornára, és rendkívül örülök, miközben őt hallgatom érzem hogy végre nem vagyok egyedül a sanyarú gondolataimmal (ez elég szarul hangzik, de a fogalmazást még tanulom a mestertől:))

  55. Rainse16

   A világ megérett a pusztulásra....

  56. Rainse16

   Én azt nem értem, hogy most már amikor évek óta nem csak rtl klub tv2 meg m1 van ingyen, vagyis nem muszáj azokat a hulladék adókat nézni, ki a faszom néz még ilyen agyhalott hulladékot mint a valóvilág és társai?????? Jézusom.... És erre van igény, basszus.... sok az agyhalott kretén, pedig én sem vagyok rakéta tudós....

   1. Rainse16

    Az egyetlen megoldás az elszigetelődés, hogy legalább te ne butulj tovább, mert tenni úgy sem tudsz ellene semmit. Már mint egymagad mit tehetnél, logikával nem mész semmire egy hülyével szemben. Kibaszott szélmalom harc az egész...

  57. Virgil Denes

   Ez nem ugyan az RTL ahonnan pár éve még Te is ettél ? Akkor nem volt baj a hülyék égetése ?Csak most amikor már ide nem jut abból a pénz ... vagy rosszul gondolom ?

  58. Henrik Sándor

   Az ki volt, aki az animal cannibalsékkel kellemetlenkedett??

  59. Vivaaa Bo.

   Örülök ennek a rövid formátumnak

  60. Vivaaa Bo.

   Ki az a paraszt a bevágásba? (3:23)

  61. GergoMatos

   Élességre figyelj majd legközelebb

   1. TheNonameSenki

    Borzasztó, ettől az out of focustól már nem is hallani semmit.

  62. Zsolt DVTK

   Mivan Robika? Savanyú a szőlő? Inkább sétálgass Budapesten! :D

  63. Peter Foki

   Én ismertem ezt a fickót még a főiskolán. Igazából ezen kívül semmi emlékem nincs róla, ugyanolyan jelentéktelen volt, mint mindenki - vagy talán kicsit jobban. Aztán mikor évekkel később csinálta a filmes videóit, akkor megnéztem egyet, és már akkor sem tetszet. De az a helyzet, hogy "legyártotta magából", az átlagos szürke egérből ezt habiszti bohócot és pénzt keres vele. Szóval ez az ő felelőssége. Meg azoké, akik... khm... felfuttaták és bíztatták és elhitették vele, hogy megvan a képesség benne, hogy megmondóember (influenszer) legyen. Ilyen volt például Robi is, aki egy időben adott annyira a véleményére, hogy meghívja a műsorába. Na ez harapódzott el. Ha a pénzben mérjük, akkor jól csinálta a gyerek. Ha intellektusban, vagy önazonosságban, vagy nevezzük bárhogy, akkor meg nem illene ujjal mutogatnunk a szerencsétlenre, hogy ezekből kifogyott. De biztos vagyok benne, hogy az Ő fejében már Ő a nagyember, a self-made man. Értékcsere level: Dancsó.

   1. D Gábor

    Tökéletes összefoglalás.

  64. pippin stream

   Dancsó nem most lett szar, hanem már vagy két éve..... rossz nézni amit csinál, már ha birom nézni

  65. Roland Varga

   hát ez kurva egyenes volt! 😎

  66. o

   Dancsó a média c é d a

  67. Ampervadasz750kv

   Sosem fogom megérteni. 1:10 -nél kezdődő videót más altal linkelve láttam, különben azt sem tudom, hogy van ilyen. Ha valaki nekem ezt elmagyarázná, hogy itt mi a konszepció, vagy miért nincsen az ilyen profil jelentve letilva annak azért, örülnék, hogy megértesem. Nagyon gusztustalan visszataszító számomra, nincs az a kategória ahová beakarnám sorolni a témát, mert ilyen kategóriát vezetni is életellenes bűncselekménynek tartok. D_P -t meg sajnálom, ismerem az összes régi JÓ videóját. A filmes szakma a humor és alázat is megvolt benne, ma már csak a megalázás. Nem tudom és nem is akarom megérteni, hogyan lehet így kifordulni önmagából egy tehetséges embernek. Társafalmilag nagyon káros folyamatok ezek.

  68. Edmond Sólyom

   Kívácsi vagyk, hogy Dancsó fog-e erröl ,,reakció videót" csinálni. Majd megint csak az lesz, hogy idézem ,,iligyek vagytok, kell az én hírnevem" stb. Egyébként én sajnálom Dancsót, mert az elején még tényleg szórakoztató volt, és vicces. Ma viszont csak egy szenny.

  69. Reka Rebeka

   igaza van dancsónak :) aki nem akarja hogy lejárassák, ne tegye ki magát az internetre szánalmas módon !!! Igenis megérdemlik a villalakók! Nem dancsó a szégyen hogy kiparodizálja őket,hanem az hogy a tv ilyen műsoroknak szenteli a műsor időt! Ne sirjon egyik kultúrálatlan gyökérnek sem a szája !!!Aki így viselkedik, mint azok a való világban,megis érdemlik!!!Legalább észre veszik magukat!!

   1. Reka Rebeka

    Ha már megszólod a Dancsót,hogy lejárat ""hús vér embereket "akkor magadba is nézhetnél kicsit! Mert ezek a bevágások a videódban ugyan arra utal hogy te is szivesen parodizálod ki a "pornépet".Egyébként meg a Dancsó videóiban, egy csúnya szó nem hagyja el a száját senkiről! Az hogy videót csinál,a neveletlen viselkedésről, inkább jót tesz a mai fiataloknak nem az kell hogy legyen a követendő példa amit a valovilagban látnak!!És Péter nagyon is jól csinálja. Illetve igyis rajtuk röhög az egész ország.Dancsó csak kiemeli a "legviccesebb" részeket !

  70. souland777

   3:38 Ki ez a “producer”? 😂

   1. souland777

    @Evelin : 😂 Nem hinném. Azóta persze meglett. Pál András, színész lesz ez, valószínűleg meg van játszva a dolog. Itt a folytatás: hugets.info/show/yYl-h93JqnemyZQ/vide.html

  71. Gergő Vincze

   Teljesen igaza van, de ebben ugye az a szép, hogy maga Puzsér is szerepelt rtl-es műsorban, ráadásul az, hogy magas lóról fikáznak erről az oldalról, alig jobb (ha jobb), mint a valóságshow-k nézőjeként lenézni a magukból hülyét csinálókra.

  72. István Szaladják

   Pont azt csinálod ami ellen "harcolsz"....

  73. Dave Londoner

   Ez az egész jelenség a céltalan, keresztény erkölcs, etika nélkül felnött és lebutított fiatal generációk gyümölcse! Régen az ilyen söpredékek a kocsmában és a gettókban igénytelenkedtek, ma pedig a TV képernyöjén, mivel felkarolta öket a fos média!

  74. Louis LeGrognard

   Puzsér túl sokat foglalkozik a Dancsóval. Jogosan kritizálta többször is. De ez így már kicsit sok,pláne ha régebben haverok voltak...momentán a Fókuszcsoportos Ádám gyerekkel van nagy"szerelemben".Kíváncsi vagyok mikor fogja majd őt is osztani.

  75. Szebasztián Tóth

   Clickbait szar az egész

  76. József Németh

   A filmbevágás találó az elején. Kb. olyan hatásosan (ha nem is annyira realisztikusan) írja le a jelent, mint az 1984. Igen, én félrenézek. Igazából nem is tudom, hogy mit kellene tennem azért, hogy megváltsam a világot. Indítsak youtube-csatornát? Kissé úgy érzem, hogy összecsaptak a fejem/fejünk felett a hullámok. Körülbelül annyira nehéz ezt az elhülyülést visszafordítani, mint a cigányhelyzetet rendezni. Az autórestaurálás jut az eszembe, amikor már a csupasz fémig kell tisztítani az autót és elölről kezdeni mindent azért, hogy jussunk valahova. Nem, nem népirtásra gondolok, hanem arra, hogy amikor már az alapok sem megfelelők, elég nehéz visszafordítani bármit is. Azt sem igazán értem, hogy miért nekem kellene bármit is visszafordítani, hisz...ki vagyok én.

  77. István Székely

   Ha az értelmi színvonal lecsökken a rendszer működtetéséhez szükséges alá, akkor az értelmiség jobb ha meghúzza magát. Inkább beáll a hülyék közé és tudását a túlélésre összpontosítja mások megváltása helyett, míg a hangos, dühöngő többség kiirtja saját magát és ismét tiszta lesz a levegő.

  78. mdavidkj

   Az a lényeg, hogy a kereskedelmi tévézésben csak Puzsér vehet részt, mindenki más szar. Neked mennyit fizett az RTL? Neked mennyit fizetett Simicska?

  79. Gábor Lénárt

   Vitathatatlan Dancsó felelőssége de /lehet csak az én fülemnek/ még mindig nem eléggé nyomatékosan hangzik el az hogy a erre a gyalázatra tömegek vevők. Aránytalanul sok ember tud ezen szórakozni. Szerintem ez is nagy baj.

  80. Norbert Virág

   "Amikor az Álarcos Énekesben Sebestyén Balázs árnyékában megszégyenült!" Ennél pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni! Tisztán kideült abban a műsorban, hogy Dancsónak a TV nem való. De még azt is megkockáztatnám, hogy nem egy jó humorú srác. Azt gondoltam, hogy majd Sebestyén Balázzsal fog "megverekedni" hogy ki nyom nagyobb poénokat, ki tud jobban szerepelni.....hát Balázs megevett mindenkit, nem volt párja, Ő vitte az egész műsort a hátán(legalábbis azt a pár adást amit láttam), miatta volt érdemes nézni ezt az egészet. Dancsó szürke kisegér volt, nagy csalódás volt mindenhogyan. Talán egy jó poénja volt, amit szerintem már a műsor kezdete előtt kitalált és várta hogy elsüthesse.

  81. Dávid Mester

   És? Te is ugyan azt csinálod...Másból csinálsz tartalmat/nézettséget. Beleállsz valakibe és kritizálod mert egyedi dolgot te se tudsz!

   1. Gergő Füleki

    Mivel kritikus

  82. Emese Ili

   Nem véletlen vagyok introvertált. És ezzel nem nézek le senkit, csak jobb a saját elmémmel, mint másokéval társulni. Valahogy, semmi sem passzol. Tudom, az emlékek megszépülnek, de ilyen mentalitás aligha dereng a megboldogult gyerek, avagy tini koromból. Pedig 33 évesen, még a fiatal kategóriába tartozom. Konkrétan ijesztő.

   1. Sándor Drinóczi

    "...jobb a saját elmémmel, mint másokéval társulni." Ez jó! Ez tetszik! 👍

  83. Dr. Merasmus

   Még jó hogy kb 1 éve megfogadtam, hogy egy videóját nem nézem meg. Aztán a kis Petit láttam.... (tudtam mi lesz) Jó döntés volt!

  84. D Gábor

   "Szarból nem lehet várat építeni"- ez nem igaz, mert a dancsó igenis tud.

  85. PhaZe

   Ami megy manapság a média világában már sajnos nem lehet médiának nevezni. Süllyedünk le szépen. De hiába Dancsó is a legalja, azért tartalom készítés terén hagy legyen szabadsága,hagy döntse el ő mit csinál. Itt van még mindig a megoldás:Ha nem tetszik, ne nézd(szokták mondani).

  86. PROFF OFFICIAL

   A vélemenyednek a fele sem igaz

  87. Ferenc Lengyel

   Robika azért petike nagy haverod volt nem?

   1. Ferenc Lengyel

    @Martin Gyöngyi de pedig igen csak valami történt. Robi is szereti ekézni a másikat de tükörbe ő sem néz.

   2. Martin Gyöngyi

    Ezek szerint nem.

  88. Ferenc Lengyel

   Ki volt ez a nagyon kemény gyerek? Gyorsan elvérzett volna ha velem beszél így.

  89. pum u

   sok igazsagot mond. Iszonyat hulyek lettek az emberek...de errol facebook is sokat tehet. En csak attol felek hogy a sok hulye az a maradek okos ember kárára fogja majd ezt az orszagot tonkretenni...

  90. Ypsilon Ex

   Sajnos rohadtul igazad van. Ez az ország kezd elsüllyedni, és a gyermekeink egy olyan szart fognak örökölni, hogy esélyük sem lesz jobbá tenni.

  91. Szalay 96

   Sajnos a Puzser is a Dancson keresztül probal fel kapaszkodni... Azert csinal videokat róla

   1. D Gábor

    Igen, ez nyilvánvaló. :')

   2. Csak1Maradhat

    Ja, mert nyilván kevesebben ismernek egy médiában gyakran szerepelő kritikust, mint egy youtubert, aki kapott 2 hónapnyi tvzést és ki is rakták utána. :D

  92. Jensenn

   8:16, nini ott van Szemi, helyi látványosság nálunk 😆

  93. Yebo Lakatosh

   Adjuk már a Robinak a Köztévét! Úgy értem ki más művel még közszolgálatot a médiában?

  94. Frusciante Flea

   A puzsér megmondja az ő kemény 160 000 feliratkozójával 😂 vicces, hogy általában ha Puzsér valakit kritizál az mögött irigység van mivel ez a pojáca nem tud semmit felmutatni egy csillag születik zsűrizésnél ahol a zsűri társai is utálták a mindig okoskodó pofáját. A Dancsóért sem vagyok oda de az tuti, hogy sokkal szórakoztatóbb mint ez a szőrmajom előember

   1. TheNonameSenki

    Most még kicsi vagy és buta. Azt hiszed, hogy a feliratkozók száma bármit is jelent, vagy bármire is ad felhatalmazást. Ha jól értem a logikádat, akkor Puzsérnak nincs igaza, meg úgy alapvetően joga sincs kritikát gyakorolni Dancsó felé, mert neki több mint 1 millió feliratkozója van. Majd nyáron tegyél ki egy sima kavicsot és egy darab gőzölgő szart a földre egymás mellé. Nézd meg melyikre repül rá több döglégy...

  95. Kalle Blomkvist

   Csak nem lehet mindenkinek ugyanaz a szórakozása, mer IQ 90 az nem IQ 125. Ami az egyiknek tetszik, az a másiknak unalmas vagy érthetetlen. Joga van az IQ 90-nek is a szórakozáshoz, és neki többek közt a trash tetszik. Ti se képmutatóskodjatok, kedves Puzsér-hívők, mert többségeteknek szintén tetszik az, amit Puzsér itt kritizál. Nem kell szégyellni. Isten adta joga mindenkinek a saját értelmi szintjén szórakoznia, mert IQ 90-ből soha soha nem lesz IQ 125. Vagy szerintetek a felvételen verekedő két nő az mit szokott nézni szabadidejében? Mit néztek ki belőlük, amivé lehetne őket fejleszteni? Nem nem, ők maradnak ezen a szinten, akármi történik. Ez az adottaságuk. És érdemes kiszolgálni az igényeiket, mert sokan vannak.

  96. Dominik Őri

   3:05 ez miii??

   1. minIman0 ™

    @zsuzsanna sereg meg volt rendezve az egész. Ez egy kisfilmbol lett asszem kivágva

   2. zsuzsanna sereg

    Oke. Értem. De mi értelme van,h megjátssza a gyökér producert? Ha kamu,ha igaz,tökéletesen tükrözi a mai világot.

   3. minIman0 ™

    az csak meg van játszva

   4. zsuzsanna sereg

    Ki az a bunko ember?

  97. Dániel Plankó

   csak nekem sipol folyamatosan ez a video?

  98. mobelvagen88

   Teljesen igazad van Puzsér. Egyre szarabb amúgy amit összetákol a Dancsó. Fel vagyok iratkozva még rá, de lefogok iratkozni róla mert tényleg egy fos amit csinál. Van hogy elkezdem nézni egy videóját és kb. pár perc után kocc szar az egész...! Legalja....!!!!

  99. mogul d

   Mindig is tetszett a látásmódod,és leszartam az emberek mit mondanak rólad.Most meg pláne bírlak,ahogyan 3:00-nál kimondod a frankót,ezekről a 2 forintos bazári majmokról,főlleg a vamzer kalamajkára gondolok,aki hatalmas sikerrel dönti nyomorba a magyar civilizációt a prosztó zenéjével,ami ugye nem is annyira az övé,mert mindig lenyúl valakit.Én inkább zenei vonalon,mozgok/mozogtam és látom ahogyan,naponta fossák magukból a tehetségtelen,önjelölt "sztárok" a "remek" műveiket és eléggé szégyen,de bizony vannak,nem is kevesen,akik nemhogy képesek,de rendszerint hallgatják eme mesterműveket.Botrányos ami zajlik és nem csak itt keleten,hanem nyugaton is,ahonnan a töménytelen fos hömpöjög kicsi hazánkba,mert ugye,mi mindig csak utánozunk.Láttam a múltkor ezt a Mish-t vagy tökömtudja hogyhíják műveletlen bohócot, ahogyan videókban részegen fetreng,meg játsza az eszét a 8 éveseknek.Azon gondolkodtam,vajon ez egy színjáték a nézetség miatt,vagy valóban ennyire zéró a tag?A veszélyes az egészben,hogy a kis szerencsétlen gyerekek,akik ugye még idolokat keresnek hogy bálványozhassák,utánozhassák őket,azok ilyen verebeket találnak a net végtelen szartengerében,és azt gondolják,ez menő,ez a jó értékrend.Sajnálom a mostani fiatalokat,mert ebben a trash kultúrában nőnek fel,ami értéktelen és jellemtelen,és nem akarom kimondani,pedig tény,"régen,minden jobb volt"!

   1. D Gábor

    @mogul d, ez így van.

   2. mogul d

    @D Gábor A YT egyrészt áldás,másrészt átok.Valamilyen úton szűrni kéne a tartalmakat,hogy ne kerülhessen fel akárki,de akkor elveszíti a valós szerepét.Az tuti ha nem lenne YT,akkor rengetegen még mindig a gyártósoron nyomnák látástól-mikulásig :-D

   3. D Gábor

    A legnagyobb probléma, azaz, hogy a jelenlegi generáció nincs tisztában a minőség szó jelentésével, és amit a trash előadó feltölt a videómegosztóra, az alapján lövik be a minőséget, és nem az élőben mutatott produkció által, ami gáz, mert az olyanok is előadóknak mondják magukat, akik minőségben nullák (tiah stb). Röviden és tömören: ha nem lenne a HUgets, akkor ezek sehol nem lennének.

  100. King of NOOOBs [Jake]

   Basszameg... Dancsó