Öt a Capitolium ostromáról, a járványhelyzetről és a vakcinafejlesztő asszonyságról | S1E17

Puzsér Róbert

117 E megtekintés73

  Öt S1E17 | 2021.01.08.

  Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Hont András, a HVG újságírója fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

  Közzététel: 10 napja

  Megjegyzés

  1. Péter Hahn

   kovi ubi

  2. Varga Eva

   Puzsér szerint OV a hibás az amerikai történtek miatt 😂😂😂😂😂😂

  3. Emil Tamás Bolla

   37:08 :D

  4. Sándor Pécsi

   26:01.: Ceglédi🤣🤣🤣🤣🤣

  5. Gábor Lénárt

   Ez az a műsor ahol a válaszra sajnos sosincs idő. Vagy kevesebb téma kevesebb hozzászóló vagy hosszabb műsoridő mert ez így komikus.

  6. Atilla Nándor Füri

   Jó látni hogy ilyen kontent is felkerül néha trendingbe nem csak a tömegmocsok

  7. Ferenc Dobak

   Jómagam csupán azért néztem védig a mûsort. mert röhögni szándékoztam ...

  8. Ádám Karácsony

   A Hont elmondhatná végre hogy kik laknak a Pozsonyi úton, mi magyarok szretnénk megtudni kiket ócsárol ilyenkor

  9. Ádám Karácsony

   Én inkább 2019re asszociálok amikor a dilettáns ellenzék nem engedte működni a törvényes magyar parlamentet Akadályozták a munkát szelfiztek, gátoltak, fotózkodtak, pöffezkedtek a parlament épületében. Kinjukban mert saját ötletük és világ képük nincs csak annyi amennyit a részeges Simicska rájuk hagyományozott Ez nem jut eszébe a mindent megmondó Puzsérnak

  10. Laszlo Garamszegi

   Puzsér remek összeesküvés elméleteket tud gyártani. Nyelvi összeesküvés egy asszonyság elszólás. Hahahaha.

  11. György Sipter

   Sokkal jobban és érthetően beszél Orbán Viktor mint ti öten!

  12. Hui Wei

   De puzsert nem nyomja

  13. Hui Wei

   Ju huuuuu!!! Hont Andrást nem is olyan Hülye!!!! Letette a voksot

  14. Francisc Horvat

   Elnezest ez kikivankozik belolem. puzser robert egy jo ujsagirobol itt valt ORBANOZo berece. szegyelje magat! szamomra undorito ez a viselkedesmod! Elnezest de a ceges gepemen nincs ekezetes billentyu .

  15. Francisc Horvat

   jo napot! az eddigi semleges Puzser Roberten most mar latom az RTL-Klubbizmust...... Nem valik elonyere, kar erte. Ot is megvettek kilora.......... E;nezest de nincs ekezetes billentyum .

  16. János Molnár

   Kémcsőben nem párolunk le.

   1. Sándor Pécsi

    De.

  17. fecskefi

   Jelen megvalósításában unalmas, ezért a továbbiakban 3D-ben és Dolby surroundban kérem, a szerplők meg mászkáljanak ide-oda. A pattogatott kukorica és a kóla az én reszortom. És legyen több reklámszünet, mert vízhajtót szedek.

  18. roland takacs

   5 semmirekellő mėdiabohóc fogyasztó!

  19. Darvas Levente

   Ha jól értelmezem Ceglédi Zoltánnak azzal van baja, hogy az egészségügyi dolgozóknak van választásuk, hogy kérik-e a kétes vakcinát vagy sem. Érdekes.

  20. NEKO 3D ARCHERY CHANNEL

   A pucér Rob Bot-ot Rebootot megnéznén ( szigorúan CGI ben persze mert a PC az PC ) amikor a második fázisban felfalja a helpless Media tudósokat élőBen mert aki faszagyerek azt egyébként sem érinti meg a valóság Szele....

  21. eleks1835

   Ez a Hont csávó számomra ge*ire tenyérbemászó volt, mikor elkezdtem nézni ezeket beszélgetéseket pár hónapja. Aztán egyre jobban megkedveltem. Nagyon jó meglátásai vannak (akkor változott meg legjobban a véleményem amikor védelmébe vette Jordan B. Peterson-t és megfontolandónak nevezte a gondolatait, már attól nagyot nőtt a szememben, hogy egyáltalán ismeri az említett kanadai úriembert), Puzsérnak is nagyon jó gondolatai vannak, de őszintén szólva néha rohadt fárasztó tud lenni az ordibálásával... Jó a műsor, csak kicsit rövidek az edizódok. Csak így tovább!

  22. vatitube

   ez a Ceglédi igazán irritáló egy fickó

  23. Ezustliliom

   Mi a tököm az deep valami és mi a ...-ért nem lehet magyarul mondani???

   1. Dániel Mlinár

    @Ezustliliom Az a baj hogy ők sem tudják, mivel Magyarországon ugyanaz a Deep state van mint az USA-ban, ők mégis arról beszélnek hogy a Fidesz építi. Deep state annyit jelent hogy a politikai-gazdasági-média elit olyan befolyást szilárdít meg ami informális hálózatként funkcionál. Ezen keresztül gyakorlatilag összehangoltan képesek szinte akármit elérni. Ezt lehet akár háttérhatalomnak is nevezni, mondjuk a műsorban szereplő urak ettől a szótól valszeg írtóznak.

   2. Ezustliliom

    @Dániel Mlinár Hát persze. Minden jobban hangzik angolul... egyesek szerint... De mi a francot jelent? Mert még mindig nem értem, miről beszélnek.

   3. Dániel Mlinár

    Azért mert a mélyállam magyarul hülyén hangzik.

  24. ILDIKÓ BÍRÓ

   Hallottátok már a "Hölgyemény" szót? Vidéki Fidesz szavazó nyugdíjastól hallom rendszeresen. Erre megsértődjek?

   1. A Cs

    Szia uram

  25. István Aleksa

   Lendvai Ildikó emelné a,, műsor " alacsony színvonalát.. 😘

  26. THX

   "Maradj otthon, de nem azért mert háztartásbeli vagy" zseni xd

  27. Zsila

   Milyen választásokról dumálnak??? Ettől hiteltelen ez az egész duma....Ők se gondolják komolyan, hogy mi dönthetünk melyik báb kerül hatalomra. Ellenzék, válastások??? Mese habbal...... Puzsérban csalódtam. Eddig nem erról beszélt pl az Apuban. ;)

  28. ivan tatar

   A Capitolium elfoglalása megszervezett volt, éppenséggel BLM vezérekkel is, és valszeg fizetett bajkeverökkel..- rendörök elrendelve onnan elözöleg...stb.Lsd pl:vilaghelyzete, alternativhirek..amerikai tv- riportok magyar felirattal...nem demokrata csatornák, persze....stb...Puzsér ur, mióta nem lett polgármester /egyébként sajnos/ elveti a sulykot rendszeresen.Hogy azt mondhat, amit akar, egy ellenzéki -nek tartott médiában--éppen ez a tény bizonyitja, hogy van demokrácia az ugynevezett Magyarországon. by cabalist

  29. Péter Simon

   nem trump csinálta az étosz eltörlését max felgyorsította. a feministák kommunisták baloldaliak már régóta terjesztették az amerikai identitás utálatát. a nagyobb probléma hogy a marxista politikusok és tanárok elérték hogy már régóta elkezdték eltörölni a történelem oktatását. konkrétan random utcai meberek nemtudják mikor alapitották az országot amiben vannak. az oktatásban gyakorlatilag fanatikus baloldali narrativat tolnak mindenhol.a könyvekben is. nyilván állama válogatja de több államban van szétbaszva az oktatás mint sem. FUNFACT: A BLM mozgalom alapitoinak weboldalán büszkén ki van írva hogy ők MARXISTÁK. Azonban ez rosszabb mint a marxizmus mert valodi ideologia elvek nincsenek mögötte csak jól hangzó mottók és pusztítás utáni vágy és kormányellenesség. amerika ellen harcolnak gyakorlatilag. talán ez az egyetlen közös elvük. utálják a társadalmat amiben élnek mint a szart.

  30. Beáta Magosné Török

   ja tényleg Karikó Katalin 1985-ben ment el Magyarországról. Mi köze ehhez Orbánnak? Robi! Minden egyes tevékenységéért a Fidesznek, meg a kormánynak Orbánt okolod, most meg azt mondod, hogy igazából kiszervezi az összes felelősséget, meg konkrétan nem csinál semmit, akkor most döntsd már el mit csinál Orbán. Mert ez egy kicsit furcsa.

  31. K0 B3

   Szegény mekkorát fog kapni, hogy 22:10-nél elkövetett Bayer Zsoltikázásért.

  32. Krisztián Kovács

   13:04 Felszólalt és megkért mindenkit, hogy a békés kereteket ne lépjék át, nem akarnam olyanok lenni mint ők! Előre figyelmeztetett.

  33. Anikó Nyilas

   Lampè a független újságírók gyöngyszeme

  34. Johanna L.

   Az Agnes egyre jobb szerintem. Nekem legalabbis ez a meglatasom.

  35. Ted Vanya

   Puzser, te hulye vagy. Az Orban rendszert 2/3 valasztotta meg. You little ot soha nem lesztek masok mint mik vagytok now. Dicseret illeti Orbant, meg akkor is ha asszonysagot mond.

  36. fefe eeere

   www.alternativhirek.com/2021/01/a-capitoliumban-tortent-false-flag.html?m=1&fbclid=IwAR298AdSLehjquLvL-9qNRVgoKwL02a_wU_AiRfKnR4OhSSrPvzyf0zj-uM

  37. GS

   Robi a pszichiätriän fogja végezni🤓!

  38. ildiko makkai

   ez a Puzser hulyesegeket beszel es veszelyesen kampanyol!Nagy lesz a fejreeses,kedves uram

  39. László Szabó

   Mind az öt kommunista?

  40. Ted Vanya

   Mint Kanadai, erdekesnek tartom hogy ez a vita nem terjed ki az alapveto problemara, Trump ra. Ez az ember mar a valasztas elott kijelentette hogy csalas lesz. Fent tartotta ezt ket honapon keresztul, igy a z orea szavazok nagy resze el is hitte amit hazudott. A tamadas napjan egyenesen biztatta a tomeget hogy menjenek a Capitolhoz. Miert van az hogy Ti Magyarok socialis, part allasi ugynek nezitek ami tortent, nem erzitek fontosnak hogy miert tortent ami tortent. Egy valasz van erre, Trump, a hazug egotistic es elmebeteg president.

   1. Dániel Mlinár

    Mert ugyan mégis mire volt jó ez a levélszavazós baromság? Ja tudom védjük az embereket a nagy vírustól😆🤣🤣🤣 Persze, nyilván semmi más oka nincs, aki mást mond az gyíkemberhívő.

  41. john connor

   Ennyi barmot 1 rakáson! "eszükbe" sem jutott elmondani hogy 1 ostromhoz fegyverek kellenek! Az a színjáték ami ott volt itt is van! A média hazugságai mindenhol ott vannak. A napjaitok meg vannak számlálva - közeleg a vég! Az ír kormány már elismerte hogy nincs covid sem járvány - itt mikor jelentik ezt ki! Tanzániában nincs járvány azt sem tudják mi az - de azért világjárvány van!!! Arról sem tájékoztatták a népet mi volt Dániában arról sem tettek említést ami év elején a Bild magazin címoldalán lehozott miszerint a kísérleti oltásprogramnak 15 ezer halálos áldozata van!!! Tehát aki beoltatja magát az már meg is rendelheti a koporsóját. De nem kell aggódnotok mert a helyetekre érkezik Izraelből pótlás - tehát további paraziták érkeznek az országba - mit gondoltatok miért van kijárási tilalom. A paraziták az éj leple alatt érkeznek - nehogy feltűnő legyen!

  42. Richárd Fejér

   Czeglédi szülei nem csak a kórházi dolgozóktól kaphatnak el betegséget, hanem egy egészséges embertől is.Akár tőle, lehet, hogy őt nem dönti le a lábáról de simán tud fertőzni. Mindenki addig szolidáris amíg egy olyan társadalmi csoportot oltanak be amihez ő saját maga nem tartozik.Az egészségügyben dolgozók az a generáció akik láthatták testközelből egy vagy több új oltás nem várt mellékhatását, mely a kiforratlanságból eredt. Képmutatás az e.ü -i dolgozókat ostorozni. Gondolom azért nem kötelező az oltás, mert a szakemberek sem feltétlenül tennék a kezüket tűzbe érte.

  43. Anikó Mihalecz

   Akkor pereljem be a fêrjem, ha azt mondja rám, hogy "az asszonyom"? 😂😂 Omg kitérdekeeeel

   1. Bendegúz Gaál

    A Karakó a Viktor férje? Ja, így ok. :D

  44. A N

   Na legjobban megyek "oltakozni".:)

  45. Hui Wei

   De hisz már említettük h a Puzsér a tiptop!!!! Yesssssss

  46. Hui Wei

   Hont sem kutya de kéne neki egy saját műsor!!!!

  47. Hui Wei

   BÚÉK BÚÉK ,, Ágnes gyönyörű, de Puzsér miatt nézzük eme remek műsort!!! Fantasztikus!!!!

  48. Szabolcs Millye

   Már több, mint 150 éve vetített a kultúrharc az egész világon...És pont úgy, hogy egyetlen ember, és annak szervezete fizet mindenkit.

   1. Szabolcs Millye

    @Robi Redford Persze, de a szövetségnek van egy vezetője mindig. És az mindig az, akinek több a pénze, vagy aki a nagyobb ideológiai paradoxonokat kitalálja, és tanítja a birkáknak.

   2. Robi Redford

    @Szabolcs Millye Igen, ezt ismerem, de senki sem nevesíti pacekba. Egyébként, szerintem több ember szövetsége, mert aki egyedül van, azt folyton támadnák.

   3. Szabolcs Millye

    @Robi Redford hugets.info/show/kqSXqs-W0oV2z2k/vide.html Ez pl szembeötlő módon mutatja azt meg, amit mondtam.

   4. Szabolcs Millye

    @Robi Redford Járj utána! Nem nehéz rákeresni. De Drábik János pl egy nagy segítség. Sok videója van fent... Ajánlom az Enigma sorozatot, mert ott össze van szedve történelmi sorrendben a dolog.

   5. Robi Redford

    És ki az?

  49. András Filipovitsh

   Ebben a nyelvészkedésben nem volt ennyi amit beleraktak, sajnálom tök sok idő ment el a rövidke műsoridôből erre.

  50. Julianna Nemeth

   Minden kerdesben velemenyem szerint Puzser Robert latja a helyzetet es tudja, tudna a megoldast.

  51. őz norbert

   Szavazati joggal rendelkező egyszerű magyar állampolgári mivoltomban az hogy Orbán Viktor azt mondta, hogy asszonyság számomra bulvár hírnek minősül. Mint például, hogy Pataki Attilát elvitték az idegenek vagy, hogy Erdélyi Mónika felszedett vagy leadott 5 kilót. Az ég világon semmi jelentőség. És az hogy a komplett magyar politika ezen rugózik napokig, az mutatja hogy ez egy cirkusz. Csak, hogy erre nem váltottam ki a jegyet és még is benne vagyok az egész országgal egyetemben mint az az önkéntes akit le hívnak a bohócok a nézőtérről. Ennél lényegesen fontosabb megbeszélni valók vannak szerintem.

  52. szilárd Petrik

   Puzsér gyengül, Hont erősödik, én meg örülök.

  53. Nagy rózsa

   Azt írták,hogy szórakoztató politikai műsor. Akkor sabbra és könnyedebb re kellene venni. Ez már majdnem olyan volt,mint a magyar Parlamentben.

  54. János Pető

   Roppant érdekes, hogy ez az öt figura milyen súlyos amnéziában szenved. A Capitolium ostromára magyar analógiákat kerestek, 2006-ig, ill. 2002-ig jutottak. Amikor a jelenlegi ellenzék volt hatalmon. Viszont a kettő évvel ezelőtti eseményt még csak nem is érintették, amikor a magyar Parlamentet ostromolták, ráadásul ellenzéki vezetők aktív részvételével, Fekete Győr személyesen dobált petárdát. Ez említésre sem volt méltó ebben az egyre színvonaltalanabb és hazugabb műsorban.

  55. Music Good

   2:24 😅😅 "Influencer terrorizmus"

  56. László Lehotzky

   A fidesz már előre kikészítette az ellenzéket azzal, hogy lehetetlen gazdasági helyzetet hagy maga után. Hiába nyer esetleg az ellenzék. Meg aztán nem tudom meddig tart a főügyész mandátuma, meg mennyire lesz egységes az ellenzék a választások után is ?

  57. Gergő Tóth

   Az oltáshoz: Ha a liberális szabadságjogokat vesszük alapul akkor az ugye úgy szól hogy "az egyén szabadsága addig terjed amíg az nem sért másokat". na most a vírus, fertőzés veszély eléggé sérthet másokat, tehát ha egyszer kitalálják hogy kötelező lesz, akkor senki nem rinyálhat igazán ellene....mert ez közösségi érdek hogy túl legyünk rajta, legyen immunitás! Ami miatt sokan nem akarják az az hogy: 1, nem hisznek benne hogy az oltás hatásos és biztonságos. 2, arról sincsenek meggyőzve hogy a járvány valóban olyan veszélyes mint mondják. Mindkét esetben a kommunikációval van a baj... Összevissza vakerálnak 1 éve arról hogy mi ez a vírus, kire veszélyes, hogyan terjed, mekkora a járvány....miközben az apokalipszis elmaradt, az emberek 99%-a semmit nem érzékel abból hogy itt van most egy vírus! ez nem a spanyol nátha se a pestis ugye... A korlátozó intézkedések és hatásaik (elzártság, kényelmetlenség, munkanélküliség, szabad mozgás korlátozása) több embert érint mint akit a vírus közvetlenül érintett... Persze hogy a többség kételkedik: nem beteg, nem látott beteg embert, ha igen akkor átvészelte komoly baj nélkül...miközben "8-ra haza kell érni"...kivéve ha van kutyája és munkáb megy...már ha van munkája. + Mindenki a másikra mutogat hogy miatta van járvány meg hogy kit érint jobban... És csodálkozunk hogy nem regisztrálnak sokan?

   1. Dániel Mlinár

    @Gergő Tóth Valóban nem jó válasz, de egy demokráciában mit vársz? Hát eleve arról szól az egész hogy érzelmi alapon manipulálják az embereket. Soha nem szólt másról mivel az emberek nagyrésze nem túl intelligens, innentől kezdve az érzelmeire kell hatni, meg hát az egyszerűbb is. Ez 1789 óta nem sokat változott. A tömeg az tömeg, aki nem törekszik a népszerűségre az nem jut hatalomhoz.

   2. Gergő Tóth

    @Dániel Mlinár "az nem éppen 68 kultúrális forradalmának eredménye? " De igen, általában ide vezetik vissza a "nyugat hanyatlását"...hogy mekkora a hatása valójában, nem tudom, pláne hogy nálunk nem volt akkora hatása, nem akarnék túlzásokba esni... "Egyébként a populizmus pont nem a probléma, hanem egy válaszreakció" válasz, csak épp nem jó válasz!:) Mivel nem problémákat old meg hanem érzelmi alapon manipulál. "az emberek nívója odáig lett züllesztve hogy egyre hitványabb embereket választanak. " Erről beszélek... Ez a baj oka. "Trump hiába egy tahó, még mindig jobb választás mint az establishment(deep state) közvetlen utasításait követő neokon." Trump ráérzett a kritikus tömegre, kihasználta azt, de vezetni nem tudja, alkalmatlan rá....ugyanolyan elitből jövő populista mint a többi...

   3. Dániel Mlinár

    @Gergő Tóth Nekem ez kissé romantizálásnak tűnik. Mondjuk jó abban igazat kell adjak hogy régen plogáribb volt a kultúra, de az meg hogy a politika züllik az nem éppen 68 kultúrális forradalmának eredménye? Egyébként a populizmus pont nem a probléma, hanem egy válaszreakció. Mégpedig arra adott válaszreakció hogy a liberális establishment az utóbbi évtizedekben olyannyira elszakadt a valóságtól hogy az emberek(főleg a konzervatívok) egyszerűen megunták ezt. Robi folyton pozitív példaként hivatkozik McCainre, holott pont a hozzá hasonló figurák tehetnek arról hogy a klasszikus liberális-konzervativizmus hiteltelenné, megalkuvóvá és sótlanná vált. Például Trump hiába egy tahó, még mindig jobb választás mint az establishment(deep state) közvetlen utasításait követő neokon. A demokrácia mindig is a többség zsarnoksága volt, csak a kultúrális relativizmusnak köszönhetően az emberek nívója odáig lett züllesztve hogy egyre hitványabb embereket választanak. Progresszió nem alapvető jellemzője a liberalizmusnak?

   4. Gergő Tóth

    @Dániel Mlinár "Ez viszont már a liberalizmus hibája mivel annak idején nem lett megfogalmazva hogy mi számít ártásnak." Ez nem elvi hiba, hanem a rendszer meghekkelése.... Századunk a populizmus előtöréséről és a polgári értékek hanyatlásáról szól! Ha az elit, a politikai szereplők és a véleményformálók, meg a média szereplői nem rendelkeznek egy belső morális, erkölcsi alappal, polgári attitűddel akkor nincs az a törvény, alkotmány ami a liberális demokráciát fenntartja! "Ha valami a valóságban nem úgy működik mint papíron, akkor az elvvel van a probléma nem pedig a valósággal." Platón, Arisztotelész is megmondta hogy a demokrácia a tömeg zsarnokságává majd türannosszá fajul....ez történik most. Az elvek ártatlanok ebben, vagy követed és betartod vagy nem...az emberek pedig gyarlók, az elit felmondta a liberális konszenzust önös érdekből, ez történt! Nincs a progressziónak egy objektív végpontja, gyakorlatilag kommunizmus, utópia nélkül." valóban újbalos utópia a modern progresszió....nem liberális.

   5. Dániel Mlinár

    @Gergő Tóth Értékelem amúgy hogy nem kezdtél el személyeskedni és értelmes érveket hozol. A társadalmi közmegegyezés sajnos /nem sajnos nagyon sok dologban nem hogy nem fedi a törvényi kereteket, hanem konkrétan irritálja az embereket. Ilyenek például a börtönkártérítések vagy a halálbüntetés kérdése is, amiben ha megkérdeznénk az emberek lazán 80%a azt mondaná itthon hogy kényszermunkatábor legyen vagy halálos ítélet. Vagy mondjuk a corona kapcsán sincs éppen társadalmi közmegegyezés, sőt az emberek nagy többsége a korlátozások ellen van. Erről se lett sehol, senki megkérdezve. Persze ezek megint gyakorlati példák. De nem csak arról van szó hogy miről kérdezik meg az embereket, hanem az is hogy a gyakorlatban hol érvényesül az akaratuk. Sehol, mivel választott képviselőink szabad mandátummal rendelkeznek, így azt szavaznak meg amit akarnak. A másik meg hogy mivel a legtöbb kérdésben egyáltalán nem kérdeznek meg senkit, így a törvényi keretek nem tükröznek társadalmi közakaratot, maximum ha az adott kormány szavazatokat szeretne, mint például ahogy történt az iskolaőrség esetén, amiben mondjuk az emberek 70%a valóban egyetért hogy szükséges. Megintcsak az a gond hogy hiába szavazhatok meg alapíthatok pártot, ha az emberek úgy vannak kondícionálva hogy ez a természetes. De egyébként kicsit eltértünk szerintem. Lényeg a lényeg, a gyakorlatban azért van a liberális elvektől való látszólagos eltérés, mert te az ártás szűkebben értelmezed, míg más liberálisok tágabban, sőt lehet hogy olyannyira tágan hogy már aligha nevezhetők liberálisnak(pl feminácik). Ez viszont már a liberalizmus hibája mivel annak idején nem lett megfogalmazva hogy mi számít ártásnak. Ha valami a valóságban nem úgy működik mint papíron, akkor az elvvel van a probléma nem pedig a valósággal. A másik probléma meg a progresszió ami a liberalizmust önmagában egy csúszós lejtővé teszi. Nincs a progressziónak egy objektív végpontja, gyakorlatilag kommunizmus, utópia nélkül.

  58. László Krista

   Ceglédi úr! Attól, hogy valaki beoltatja magát még fertőzni tud,csak őrá lesz kevésbé veszélyes a vírus.(állítólag!!!) Aki az idős, krónikus beteg szüleit szeretné megvédeni, az oltassa be a szüleit! Ne a máséval verjük már ...

   1. Dániel Mlinár

    A liberálisok mindig máséval verik, miközben az individuum szabadságáról meg szentségéről pofáznak.

  59. Gergő Tóth

   Hontnak most igaza van....a lakosság 80%-a ilyen "asszonyságozó" réteg és ebben semmi rosszat nem lát (én se egyébként így önmagában...szövegkörnyezettől függ hogy sértő e vagy sem, most speciel nem volt az...meghát Orbántól meglepő sem mert ugye neki van ilyen vidéki beles "egyszerű bölcs székelyes" Döbrögi karaktere amit el akar adni és hát működik, szerintem azért mert ez speciel őszinte és hiteles) és a "posztpolgári" sznob hülyék meg mindenáron ajvékolnak ezen mert ez nyugatos, liberó és menő... Na ezt NEM érti meg az ellenzék hogy hagyni kéne már ezt a Szalonértelmiségi dolgot a fenébe mert a büdös életbe nem fognak nyerni.

  60. Dajka Ferenc

   tudnam mi a geci az a deep state

   1. Boldog Élet Közösség Coach

    Nézd vissza a többi filmet is itt hugets.info/show/wp2snZrDu6Nlzpw/vide.html

  61. Josh Dancato

   Örülök, hogy már nem mondják a "Független Értelmiségi"-t Robinál, mert már tényleg nem helytálló.

  62. Cykra Kavics

   Amíg vannak ilyen beszélgetős műsorok, azért egy könnycseppnyi demokráciánk talán marad még. Az már érdekesebb, hogy állam és nép között vagy egyáltalán nincs diskurzus, ha van, akkor nagyon torz sajnálatos módon.

  63. Csernyik Tibor

   Vegigneznem a musort, de Konok elso megszolalasanal mindig kikapcsolom, erre most dobbentem csak ra.

  64. SunyiSejby

   Egy kérdés vakcina ügyben: amikor az idősek védelme érdekében leállt az ország ezt nindenki tudomásul vette. Most nem volna elvárható, hogy az idősek kivétel nélkül megkapják az oltást? Az oltás biztonságos. Ha nem az akkor mit keres forgalomban?

   1. Dániel Mlinár

    Naiv kérdések. Ha valamit ennyire ránk akarnak sózni az jó nem lehet. Nehogy elhidd már hogy a korlátozások is az idősek védelme miatt volt! Xd Ha azért lett volna akkor nekik kellett volna idősáv hogy mikor nem mehetnek boltba, vagy mondjuk a reggeli tömegközlekedést megtiltani nekik. De azt ugye nem lehet, inkább csesszünk ki mindenki mással.

  65. Kutyaütő Kis

   Olyan vádak záporoznak itt, pl hogy színjáték a politika nincs elit szinten valós jobb és baloldal stb... mindegy ki nyer majd, a NER úgyis marad stb... Ezek szépek jók, talán igazak, elég gyanusak, DE NEM BIZONYÍTOTTAK ÉS NEM BIZONYÍTHATÓK!!! Tényként beszélni ezekről, Bayer féle konteóidióta, hazug agymosó műsorokban persze lehet, de eddig azt hittem, hogy az ATV e nívó fölött van...

  66. Diána Megyeri

   2 ember van a Puzsér és Dopeman akit érdemes a politikai helyzetekről végighallgatni.

   1. Norbert Bandi

    Csak egy különbség van, Puzsért fizetik, tehát valakinek vagy valakiknek lefeküdt, Dopeman pedig a szabad gondolatait mondja el...

  67. Bálint Vass

   Lol, Konok mi a picsáról beszél? Trump konkrétan rá akarta ereszteni a katonaságot a George Floyd protestekre, a Covid protesteket meg zokszó nélkül végignézte a rendőrség is. Meg a Capitoliumba is jódarabon simán beengedték a KAG-osokat.

  68. P Keszthelyi

   Az ott a Kétfarku kutyák jelvénye????? :D NEKEMIIIISKEEEEEEEL :D

  69. Kelemen Mikes

   Mennyi okos ember és fingjuk sincs mi a valóság. Gumicsontot emlegetnek és a dolog lényegét nem veszik észre. Nem az asszonyságról van szó, hanem mindenki rúgni akar Orbánon, bármilyen címkét is ragasztunk rá.

  70. LordTchernobog

   Végre új Öt! Különben én se értem, hogy az 'asszonyság' kérdésben mi a sértő. Idős nőkre mondják, igen. Vagy az lehet a baj, hogy egy tudósra van ráhúzva, mert az asszonyság az inkább amolyan otthon dolgozó, kvázi háziasszony? (szerintem igen, tudós nőre ráolvasni hogy asszonyság kicsit visszás. De az hogy Bayerek némbereznek meg Merkelt terebélyes asszonyságnak neveznek, az már tényleg egy kibaszottul bunkó dolog) Mert akkor nem értem a 3 politikus nő problémáját. Különben másrészt jó lenne ha kis hazánk nem menne bele egyfajta magyaros újbeszélbe, mert kurvára elegem van abból, hogy még választékosabban kell fogalmazzak csak azért, mert másnak megsérülne a szegény lelkivilága. Már elnézést; de aki hiperérzékeny, az nem való erre a világra, és menjen a kurva anyjába is. Még hogy a világ igazodjon a gyönge gyászvirágokhoz? NYASGEM. Orbánra meg no komment, egy paranoid, nagyképű képmutató geci. Ennyi.

  71. Berta Sinka

   Egyszer te egyszer én

  72. Mess Hun

   50 feletti vagyok, cukorbeteg, magas vérnyomásos, és tüdőbeteg. Szarok az oltásra, erre pedig jó okom van, de nem írom ide le, mert kaptam már fejemre épp eleget a tudatlan, buta, agymosott oltásfetisisztáktól. Ha bármikor, bármelyik oldali moslék komolyan vette volna ezt a "demokrácia" nevű lózungot, ami sosem volt sehol, nincs és valószínűleg nem is lesz, abban a formában, ahogy azt nekünk beadni szeretnék, akkor fel sem merülne, hogy akár közvetlenül, akár közvetve, ránk erőszakolják a fostos oltásukat. Erről meg ennyit. Hozzáteszem, ha szó lenne itt halálos vírusról, aminek egyetlen ellenszere a tökéletes védettséget adó oltás, ezek foslelkű politikusok, akik rettegnek a haláltól és minden nyomorék gondolatukkal a minél tovább élésre, az örökös hatalomra és a nép elleni gyűlöletükre koncentrálnak, már rég, elsők közt oltatták volna magukat és nemhogy nem propagálnák az oltást, meg kényszerítenék, hanem minden erejükkel titkolnák hogy létezik. Tehát ha ennyire erőltetik, akkor mocskos, aljas, gonosz szándék vezérli őket. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem egy még gondokodni hajlandó ember következtetése az elmúlt 150 év történései alapján. Nem tetszik? Így járt!

   1. Mess Hun

    @Miau Catmagician "...régebben pedig biztosan a pszichopata volt a vezér." Magyarországon biztosan nem, legfeljebb a habsburgok betelepedésétől kezdve. Ugyanis Magyarországon nem a király hódított magának országot, hanem a nemzet választott királyt. És ez nem vitatéma. ezért volt Magyarország a török hódoltság előtt Európa leggazdagabb, legélhetőbb országa volt, a VALÓDI KRISZTUSI KERESZTÉNYSÉG központja.. Itt tényleg vallásszabadság volt, nem kellett írásba fektetni. Itt nem kellett írásba fektetni a jobbágyok jogait, mert VOLTAK JOGAIK, nem úgy mint nyugaton, ahol a rabszolgákkal voltak egyszinten. A történelem hamisítás és tudatlanság ma olyan mértékben tombol, mint az emberiség történetében soha. Soha még ilyen keveset nem tudtak az emberek a saját és népük múltjáról. Sőt mi több, azt se tudják, hogy a jelenben mi történik körülöttük. Amire gyönyörű példa amit mondtál, hogy amit leírtam az emberi jellemző pedig nem - ezt pontosan az ún, "demokrácia" hozta magával. A suméroknál efféle viselkedés szóba se jöhetett. A szkíta erkölcs egykor fogalomnak számított, hogy egy szkíta lopjon és hátba támadja a saját társát? Elképzelhetetlen volt. Az én nagyapám és apám még nem tízparancsoltból tanulta, hogy ne lopjon, hanem a nagyszülőktől és azok az ő nagyszüleitől. Akkoriban még volt esze az embereknek de ami ennél is fontosabb, volt erkölcse. A mai városi átlagpolgárnál butább, tudatlanabb, sötétebb, gonoszabb, ostobább, orránál fogva vezethetőbb, soha a világtörténelemben nem volt. Elég megnézni az első leírásokat, amikor Cortezék elértek az első azték nagyvárosba, a legnagyobb döbbenetük az volt, hogy TISZTÁK AZ UTCÁK. Nem folyt a húgy és szar, nem voltak szeméthegyek, mint szinte az összes Európai akkori nagvárosban, kivéve a magyar városokat, hol szintén rendezettség és tisztaság volt. Ami a kereszténységet illeti, pontosan a kereszténység bukása és judeo-krisztiánizmussá alakulása hozta magával a káini létmódot. Az nem sajátja az embernek, azt bizonyos életelvek felülkerekedése okozta, azok az életelvek, amik az ó-szövetséget, másnéven a Tórát alkotják, melynek a Talmud a használati utasítása. Ott aztán világosan lehet látni a Káini vislekedés mintát, mint kötelezettséget. Akinek a Talmud a Szent Könyve, nem is lehet más csakis Káin. A jelenlegi Vatikáni szekta, immár 798 óta ilyen alapozottságú. Nincs lélek, csak test és szellem. Irtsd ki időben, aki nálad jobb lehet, a többi hajtsd szolgaságba. A kereszténység nem lehet kereszténység, ha ó-szövetségi alapozású, ezért értelmetlen is ma nyugaton kereszténységről beszélni, de már Magyarországon is. A valódi kereszténység már csak nagyon kis falusi közösségekben van meg, egyébként kipusztult. Az iskolákban hazugságokat tanítanak, aki leragad a tananyagnál az tudatlan marad. A révüléssel és hasonló módon szerzett információk semmivel sem kevésbé valódiak, igazak vagy hasznosabbak, mint a tudományosak. Sőt. Manapság a tudomány annyira hazug és félrevezető, hogy sokszor teljesen értéktelen, amit mond. De még a tisztességes tudományos eredmények sem képesek az emberi élet vagy az univerzum teljességét befogni. Bár nem szívesen használom a vallás szót de legyen: A tudomány és a vallás egymás nélkül fél pár cipő, sehová se lehet vele jutni.

   2. Miau Catmagician

    ​@Mess Hun "Az internetnek rengeteg hátránya van, viszont van egyetlen előnye is: olyan óriási az információ áradat, hogy képtelenség kiszűrni az igazságot, így rá lehet találni." Én szerintem pont az az internet legnagyobb hátránya, hogy visszahozta a szó rossz értelmében vallásos, hirtelen revelációra épülö igazságképzetet. Hogy valaki elmondja neked, vagy ad hozzá tuti tippeket, és hogy azután már hátra lehet dölni. "Ez a demokrácia." Bocsánat de semmiképpen sem ez - hiszen amit itt leírsz, az majdhogynem inkább maga az emberi élet negatív oldala - hanem az újkorban lassú folyamatként kifejlett reprezentatív hatalmi berendezkedés, aminek vannak elöfeltételei, hiányosságai, pozitívumai és negatívumai - és az egyik nagy pozitívumként erös korrelációja (ami nem feltétlen egyenes ok-okozat-viszony) van pont a bünözés csökkenésével, az emberek átlagos informáltságával, és a többi. Mondjuk úgy, hogy most egyenjogú a pszichopata és az empata, ahogy mondod - régebben pedig biztosan a pszichopata volt a vezér. Természetesen mind a szót, mind a rendszert is lehet érdekek szerint ide-oda hajlítgatni, kb. mint ahogy mondjuk teszik azt bizonyos európai kormányok a "kereszténységgel". Mivel az információ magántulajdonban tartása egyértelmüen folyamatosan korrodálja a demokráciákat, az simán lehet, hogy nemsokára kipróbálhatunk megint valami más rendszert. Ki tudja, lehet hogy élvezetes és szép lesz. Vagy nem.

   3. Mess Hun

    @Miau Catmagician Van input, csak nem az agymosó média ostoba hazugságai. Az internetnek rengeteg hátránya van, viszont van egyetlen előnye is: olyan óriási az információ áradat, hogy képtelenség kiszűrni az igazságot, így rá lehet találni. A demokrácia könnyen leírható a valós események fényében: Lezárták az eget és létrehoztak egy teljesen zárt rendszert, amiben a lusta gazember és szorgalmas munkásember, pszichopata és az empata, bűnöző és áldozat azonos jogokat élvez. Hiába dolgozom végig az életemet, hiába segítek akin csak lehet, hiába ismerem az őseimet és a múltamat, mert nem én döntök a sorsomról hiszen az én szavazatom ugyanannyit számít, mint aki végiglógta az életét, bűnözött, lopott, hazudott, hamisított, kifosztott és rombolta a társadalmat.... Na ez a demokrácia. Ráadásul a demokráciának ez csak látható szintje, van egy láthatatlan is, ami efölött áll és felülről élvezik a rendszer hasznát. Ők mindig kivonják magukat a "demokrácia" szabályi alól. Nekik nem kell betartani semmilyen törvényt. Ez történik. Ezért vannak tele a tengerek műanyag palackokkal, ezért rakják le "ENSZ segély" feliratú tankhajókból az elektronikus hulladékok milliárd tonnáit afrikai országok szavannáira és folyói mellé, ezért bombáznak szét országokat demokratizálásnak hazudva, ezért szerveznek meg diktatúrákat és tömeggyilkos rendszereket, majd amikor már kellemetlenné válik, akkor kinevezik terroristának és "harcolnak ellene" - pontosabban harcoltatnak, azokkal a szerencsétlenekkel, akiknek a nyomor, az éhezés, a hontalanság alternatívája katonaként gyilkolászni. És a háborúnak folynia kell. Ha kell ezreket kinyírnak, terrorcselekménynek álcázva, lásd Oklahomai robbantás és szeptember 11, futóversenyes robbantás és sorolhatnám. Ez a demokrácia. Ez nem más, mint a halál, a káini gondokodásmód, az egymás kárára élés, az élősködés rendszere.

   4. Miau Catmagician

    A gondolkodáshoz a szó valódi értelmében kellene input is, azaz bevitt adat, mert ha ugyanazon logikai müveleteket az ember a saját elméjében 'a priori' meglévö információkon végzi el, akkor tulajdonképp csak a saját démonaival beszélget. Az internet sajnos magával hozta ez a furcsa síkság illúziót, hogy minden ember véleménye minden témában ugyanannyira releváns, holott az emberiség tudása többszáz éve tagolódik és csúcsosodik ki már olyannyira, hogy pl. a természettudomány áttörései már réges rég giga és nano szinten történnek - tény, hogy ezekben a dolgokban valamennyire "hinni" kell. Azonban van ilyen is, hogy információk közti koherencia, tehát egybecsengés. Ha az ember tényleg csak a saját szemének hihetne, hogy tanuljon, akkor kb. a 6 éves szintjén rekedne. Köztudott ugyanis, hogy a felnőtt csimpánz rafináltabb egy kisgyereknél, az ember elméjében viszont pont a potenciális átverhetőség, és annak szimmetrikus párja, a bizalom üt olyan rést, amin keresztül a "buta kalkulálásból" (!) át tud menni mondjuk világképépítésbe. Pl. itt az antropológiatudomány eredményeit lehetne valószínüleg alkalmazni erre a képzetre, hogy "a tökös vezetö maga mutat példát". Ez egy ősi emberi alapséma, és aki ilyet vár el a vezetőitől, és azt mondja, hogy "nincs demokrácia", arról lehet sejteni - természetesen nem *tudni* - hogy a demokrácia szónak valószínűleg egy alternatív definicióját alkalmazza, amelyben a hatalom még nem absztrakt halmazok reprezentációja, hanem erön, szerepmintán és adott esetben megfélemlítésen alapszik. Így emberünk (itt valójában nagyobb csoportról beszélek, nem célom egy embert "pofozni") a klasszikus értelmezés szerinti demokráciát akkor se venné észre, ha beledobnák. Pont ilyenkre gondolok, mikor azt mondom, hogy az emberek a saját démonaikkal beszélgetnek a valóság vagy a többi ember helyett. Arról persze lehetne vitatkozni, hogy mennyire sikerült demokráciát létrehozni és hol. A 1oo-2oo évvel ezelőtti világhoz képest megkockáztatom hogy Mo.-n is abban élünk, tekintve hogy a cselédszobákban már nincsenek cselédek, a Titanicon meg már akkor se utaznának az első osztályú kutyák ugyanazon a szinten mint a harmadosztályú emberek, ha nem süllyedt volna el. A rendszer "aranykora" viszont, mondjuk a médián ingatlanpiaci vásárlóerővel vagy az iskolázottság egyenlő eloszlásával mérve, ténylegesen valahova 193o-197o közé tehető az angolszász világban, és 195o-199o közé Nyugat-Európában - itthon pedig sajnos sehova.

  73. Berta Sinka

   Boldog ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK

  74. Mess Hun

   A capitoliumi zavargásnak több radikális baloldali résztvevője is volt, egyikük John Sullivan, aki tagja mind a Black Lives Matter (BLM) mozgalomnak, mind az Antifának, és az erőszakos fellépése miatt a fekete aktivistát letartóztatták. De erről ebben a műsorban se beszélnek, mert akkor az idióta komcsi összeesküvés elméletük összedől. Boooo

  75. GÁBOR JUHÁSZ

   PANDÉMIA A HISZTÉRIA KELTÉS SOK EMBERT ÖLT MEG, DE SOKAN HALTAK MEG LÉLEGEZTETŐGÉPEN IS. A MÉDIÁT ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYET ÉLETVESZÉLYESEN MEGFENYEGETVE SIKERÜLT CSAK MEGFÉKEZNI A HELYZETET. GLOBÁLIS ÖSSZEFOGÁSRA VOLT SZÜKSÊG A HELYES TECHNOLÓGIA PROTOKOLOK KIFEJLRSZTÉSÊHEZ. KIDERÜLT, HOGY A COVID19 VIRUS EGY KEDVES ARANYOS GYENGE VIRUS.. OLY ANNYIRA, HOGY GLOBÁLISAN ,)85% FELETTI A TERMÉSZETES IMMUNVÉDELEM, TEHÁT VÉDŐOLZÁSRA NINCS SZÜKSÉG, CÉLSZERŰ ÁTESNI A FERTŐZÉSEN. A BETEGSÉGEKRE IS MEG VSN A MEGOLDÁS ÉS A LEGSÚLYOSABB ESETBEN IS HÁROM NAP ALATT FEL KELL, HOGY GYÓGYULJON MINDEN ÉRINTETT. A VAKCINÁKAT NEM SZABAD MEGENGEDNI.. ÉPPEN MOST HALT MEG EGY EGÉSZSÊGES FŐORVOS MIAMI-BEN AZ OLTÁSTÓL DR GREGORY P. . SORRA HALNAK MEG AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK. HAMAROSAN KÖZZÉ KELL TENNI A.MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOKAT. ÜDV Juhász Gábor nemzetközi kivizsgáló

  76. Mess Hun

   Na várjunk csak, párhuzam vana 2006-os magyar és a mostani capitoliumi események közt? Mit értenek ez alatt? Talán a Capitoliumnál is szerb és izraeli katonák lődöztek, azonosító nélküli rendőregyenruhában?? Vagy mi volt a hasonlóság? Netán ártatlan, hazatérőben lévő tanárembert lőttek szemen minden ok nélkül, aki elvesztette az emlékeit és az egész élete romba dőlt?? Vagy mi volt a hasonlóság a kettő közt?? Agybeteg állatok.

  77. GÁBOR JUHÁSZ

   NEM VOLT OSTROM, MÉG REGGEL 9 ÓRAKOR ANTIFA TAGOK JELENTEK MEG A CAPITOLIUM KERITÉSÉNÊL. AUTÓPÁLYAŐRÖK HOZTÁK ODA ŐKET. NÉHÁNY ANTIFA TAG BEMENT A CAPITOLIUMBA. AZ ELSŐ BELÉPŐT KÖVETTE A VIDEOFELVÉTELT KÉSZITŐ. A.BIZTONSÁGIAK NEM REAGÁLTAK.. EZT A FELVÉTELT DÉLUTÁN A TÜNTETÉS ÉLŐKÖZVETITÉSE KÖZBEN JÁTSZOTTAK LE. EGY VOLT LÉGIÉRŐ-S HÖLGYET LELŐTTEK AKI PRÓBÁLTA MEGAKADÁLYOZNI A PROVOKÁCIÓT..... ÖT MILLIÓ TÜNTETŐ GYÜLT ÖSSZE... ÜDV. Juhász Gábor nemzetközi kivizsgáló

   1. Mess Hun

    Pontosan. A capitoliumi zavarghásnak radikáis baloldali résztvevője is volt John Sullivan személyében, aki tagja mind a Black Lives Matter (BLM) mozgalomnak, mind az Antifának, és az erőszakos fellépése miatt a fekete aktivistát letartóztatták. De erről ebben a műsorban se beszélnek, mert akkor az idióta komcsi összeesküvés elméletük összedől.

  78. MrWebdev74

   19:55 -nél a Robi mond valamit.

  79. Saáry Gábor

   Ezzel a Konok nevezetű kreténnel miért kell elrontani egy jó műsort?

  80. Imre Nagy

   Az nem hasonlít az amerikai eseményekre, amikor a magyar balfék ellenzéki politikusok megrohamozták a rádiót és szelfiztek?Vagy az nem számít.

   1. Patrik Szabo

    Ez a magyar példa olyan, amikor afrikai országból bevándóról, ahol hasonló események látott ilyen létesítményben és azt hozta fel rá példának, ahonnan jött. Még magyarban mennyire volt téma a rendőri túlkapások? (Engedékenyebbek egyes rendőrök, akár pro-Trump támogatóknak gyanú, BLM minek volt) A közönségi média hatása az emberekre non-stop impulzus? (Attól hogy elnök még a szabályok vonatkoznak rá) A család segítsége, ha mentálisan kizökkenten az adott ember, pláne járvány idején? (A lelőtt nő sztoria ott capitol-ban) Az elnök pszichéje és a republikánusok hozzáállása ehhez? (Lehet, hogy nem kellett volna beállni mögéje egypár szenátornak ezzek miatt) Mi lesz vele hamár nem elnök, perek, amik pénzügyileg fájhat, akár adóssága miatt. Lehet folytatni. Ezt mind kihagyták ebből a beszélgetésből nem kicsit és a magyar példa az egyáltalán nem tudja megállni a helyét. Orbán akkor nem Trump helyzetében volt. Maga a fidesz mennyire volt erős önálló szervezet vezetőjével szembe, hogy lemondjon róla, ha ilyet csinál.

  81. Judeo Raptor

   Egyszer munkahipotézisként felvethetnétek, hogy mi van, ha azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy itt minden más betegség és halál covid-nak van címkézve és az emberek inkább a lelki terrortól, magánytól, és egyéb ilyen faktoroktól halnak meg inkább. Gondolunk már bele, mi játszódhat le egy 70 évesben amikor elzárják mindenki elől, plusz még fél is plusz szkafanderes járványkészültség körülötte. És ettől még létezhet A VÍRUS is.

  82. MrLampafeny

   Boldogabb újévet mindenkinek

  83. Ádám Szőke

   A vàlasztást szavazókkal lehet megnyerni, vagy legálisnak minôsített csalással. ( levélszavazatok, onfo rendszerek körüli trükközések pl) Nekem az fura ebben a brigádban, hogy kevés objektív hang van akkor ha orbánról és a fideszről van szó. Szidják az ellenzéket, hogy folyton nyugati -itt nem releváns ügyeket - copy-paste-elnek, hangulatkeltenek, idétlenkednek, közben fontos dolgokban (adóügy, bevándorlás, társadalmi kérdések) nincs igazi állásfoglalás, csak folyamatos szembenállás a kormánnyal. Hogy hogyan arra nincs megfogható válasz csak az, hogy nem így. Erre felülnek a szopórollerra, ahol már látják hogy 2 év múlva hogyan kell majd megharcolni orbán tankjaival a denokratikus ellenzékbek, ani ugye egészen biztosan tarolni fog. Sírok! Lehet hogy hogy egy megkeseredett konstans vesztes oldali szavazóbak melengeti a szívét az o1g de nekem szánalmasnak hat. Előre tudják hogy mi lesz, közben 10 éve csak szaladnak a fidesz után.

  84. Sándor Láng

   Puzsér rosszul értelmezte 2002-es Fideszes veszteséget! Elcsalt választás volt-nem engedték újraszámolni a szavazatokat, mert gyorsan megsemmisítették őket. Összejöttünk Budapesten több ,mint ötszázezren. Orbán Viktor hazaküldte a tömeget és megkért mindenkit fogadjuk el a vereséget-és legközelebb mindenki próbáljon még egy embert mellénk állítani! Milyen párhuzam ez???

   1. Sándor Láng

    @Sándor Márton Nem tudtak ellene tenni!

   2. Sándor Márton

    @Sándor Láng ezt nem tudtam, elég durván hangzik, igaz manapság semmin nem lepődik meg az ember... csak egyetlen kérdést vet fel: miért hagyta ezt a törvényt hatályban maradni a fidesz? vagy nyeregben érezték magukat és épp ők akarták megsemmisíteni? furcsa, igaz 4 évvel később is bukta lett nekik.

   3. Sándor Láng

    @Sándor Márton 3 nap alatt bedarálták a szavazatokat. Nem volt mit tenni, mert a törvény ezt engedte. A vesztes fél nem volt elég gyors.

   4. Sándor Márton

    Hát ha ez így történt volna, hogy megsemmisítésre kerültek szavazatok akkor miért hagyta a vesztes fél? Vagy netalán mégsem zavarta őket a vereség???

  85. Zoltán Lőrincz

   Orbán mindegy minek nevezi azt a hölgyet, mindenképpen bűnös és a liberálisoknak úgysem fog megfelelni! Ha asszonynak, akkor azért, ha nőnek. akkor azért, ha hölgynek, akkor azért ugranak neki! A legelvetemültebb fajta a libernyák. Uszító gazemberek! És Puzsér mint a független, na ez még egy hatalmas vicc.

  86. Tibor Reszkető

   Asszonyságilag- ha Orbán nem dob gumicsontot akkor az ellenzék keres magának egyet.

  87. Sok Huho

   Igen, az egy valós igény, h egy ápolónő akarja-e magát oltatni, ugyan is az oltás nincs tesztelve, tehát mindenki maga döntheti el, (még egy darabig) hogy ki akarja-e tenni magát az oltás KI TUDJA MILYEN következményeinek.

   1. Sok Huho

    @Kornél Kovács Borzasztó, h mennyire elhitették az emberekkel, h ne használják a józan eszüket, majd más gondolkodik helyettük. Ti már most is zombi üzemmódban toljátok, nektek nem fog ártani az oltás...

   2. Sok Huho

    @Kornél Kovács Nézzél szépen utána, de utána az emberkísérletek idejénrk is, amit önkénteseken kellene végezni.

   3. Kornél Kovács

    @Sok Huho de persze szívesen veszem ha bármilyen forrást adsz, ami leírja hogy az állatkísérleteknek hány évig kéne tartaniuk

   4. Kornél Kovács

    @Sok Huho figyu, megnézted a belinkelt linket? Leírom neked belőle mit szerettem volna vele indokolni (mivel én nem vagyok specialista, ellentétben az előadóval): "nem a mostani vakcinákat fejlesztették gyorsan, hanem a korábbiakat lassan" "azok a biztonságossági és hatásossági fázisok és embermennyiségek amik a történelem során az összes vakcinánál megvoltak azok most is megvoltak" "az a bizonyos hosszú távú megfigyelés az most jön el, ez az összes többi vakcinánál így volt" "az amikor azt mondjuk hogy a korábbiakat 10 évig fejlesztették az nem azért volt mert 10 évig figyeltek meg 40 ezer embert hogy mi történik velük, az pontosan ugyanaddig tartott, hanem azért mert lépésről lépésre haladtak"

   5. Sok Huho

    @Tamás Egyértelműen te, mi a fasz köze van egy oltásnak az élelmiszerhez? Semmi. Az oltásoknak nem véletlenül vannak bizonyos szabályai, amiket most valamilyen furcsa oknál fogva felrúgnak, a városi legenda szerint egy olyan vírus elleni oltás, amit szinte senki sem kap el. Ha mondjuk 9 millióan élünk ebben az országban, akkor 8,7 millió embernek egy év alatt nem sikerült elkapnia, 300 ezer 98%-a pozitív lett az 50-60%-bizonyosságú teszten. 50-en haltak meg egy év alatt, de van aki csak autóbalesetben, de mivel élete során lett 50-60%-os bizonyosságú tesztje, COvid-halottként van aposztrofálva. Kérdésem tehát, minek a teszteletlen, veszélyes oltás? Mi lehet a háttérben, amiért még is be akarják adni 9,7 millió vírusmentes embernek?

  88. future

   Momentumos humorista diktatúrázása szörnyen kellemetlen. Pont mint a csóka.

  89. istván szira

   "n"- helyedre!

  90. istván szira

   Az öt megmodókapitány! hehehehehehehe

  91. dUbDoGSteP

   Imádom a műsorvezetőt.

  92. Raksi Gabriel

   Most először láttam ezt a műsort, de egyből az az érzésem támadt, hogy ez a korábbi népszerű műsor, a Heti Hetes folytatása, de már csak 5-en lettek és "hitelesebb megmondóemberek". Meg kevésbé próbálják elhumorizálni a társadalom és a politkai elit hiányosságait, de amíg ezek léteznek (és mindig is fognak), addig gyűlnek a lájkok. Még az se fontos, hogy mindent tökéletesen végigbeszéljenek, a lényeg, hogy a népszerű hírekből táplálkozzanak.

  93. Alfred White

   Ha van néhány erőszakos Trump támogató akkor azért természetesen Trump felelős aki maga a megtestesült gonosz, de ha Biden támogatói hónapokon keresztül gyújtogatnak, fosztogatnak, öldökölnek, akkor azért Bident semmilyen felelősség nem terheli (a liberális mainstream média szerint).

  94. László Leveles

   Konok megnyilvánulásai tűpontosak!

   1. Miklós Pánczél

    Tszol is vele, lecsó? Tűpontosan? 😆

  95. Sebestyén Simonfalvi

   El nem tudom mondani, hogy mennyire öröm hallgatni 4 ilyen értelmiségi ember eszmefuttatását különféle témákban. Komolyan, ez nem irónia. Még csak tegnap kezdtem el videókat nézni erről a műsorról, de egyszerűen nem bírok leállni...kár, hogy élőben nem beszélhetek komoly témákról sosem ilyen értelmes, tanult, intelligens emberekkel mint Ti vagytok Robi, mert valahogy mindig csak az unintelligens, paraszt, legalja emberekkel hoz össze az élet sajnos. Ez a műsor hibátlan, habár túl rövid, tripla ennyi műsoridő kellene. Köszönöm Nektek Robi!

  96. Márió Kovács

   Az a kitűző.... :DD

  97. johny grande

   33:38 "dafke" Az meg mi?

   1. Z G

    Csakazert sem, készakarva...

  98. R. György

   Szépen összefújta a szél a szemetet!

   1. Z G

    @R. György nos, ebbol egy dolog latszik, nem tul sok konyvet olvastal. Illetve, ha jol emlekszem, te nem a tartalamat minositetted, hanem a szereploket, ehhez a promonak pedig keves koze van, hiszen ok hetrol hetre ugyanazok...nehez vitatkozni veled, mint ahogy egy galambbal is nehez sakkozni (tudod, felboritja a babukat es a palyara szarik)...

   2. R. György

    @Z G így van! És 99% ban jól lehet megítélni a könyvet a cím alapján vagy egy filmet a promó alapján!

   3. Z G

    @R. György megint nem sikerult maradandot alkotnod. Itelkezni nev alapjan hasonlo ahhoz, amikor egy konyvrol mondasz iteletet a cime alapjan...ismet egy pelda merhetetlan butasagodrol.x

   4. R. György

    @Z G Kár hogy a neved alapján te még rosszabb vagy! De ugye az idióta ember saját magába nem néz

   5. Z G

    @R. György legalabbis felfedezheto benne a szellem szikraja, mig sajnos a te hozzaszolasodrol süt a mélységes ostobaság. De ne csuggedj, ha eleget gyakorolsz, talan meg elerhetsz apro sikereket....

  99. Attila Varga

   Lehet, hogy kő kövön nem maradt és lelőttek egy tüntetőt a kapitóliumban (amire csak annyi a válasz a rendőri erőszak ellen hőbizőknek, hogy minek ment oda, meg amúgy is hülye volt), viszont nem halottam eddig, hogy kirabolták volna a boltokat. A led tv-k föllélegezhettek egy napra.

   1. Dániel Mlinár

    @Balga Adrián Azok a szervezett antifa emberkék voltak? Xd

   2. Balga Adrián

    Már tudni, hogy például laptopot is loptak el a Kapitóliumból.